Balears Vadevi
Els Catavins d’Eivissa es fan un homenatge amb vins de Mallorca
Els Catavins d'Eivissa durant el tast de vins mallorquins

!--akiadsense-->

El grup de tast Catavins format per amics i professionals del món del vi, sommeliers, restauradors, distribuïdors, enòlegs , etc. fan trobades de forma regular a distints locals d’Eivissa. “Josep Martínez Rovira, sommelier i restaurador i membre de l’ABS d’Eivissa i Formentera va començar amb un grup d’amics aquests tasts, que ja s’han convertit en una cita obligada pels amants del vi d’Eivissa”, ens avança Marc Marín, a la vegada sommelier i membre de l’Associació.

Marin anuncia que tenen previst presentar a la tardor aquesta secció de l’Associació Balear de Sommeliers (ABS) de les Pitiüses. “Estic començant a preparar algunes de les accions que vull proposar a l’ABS Eivissa i Formentera perquè ja volem fer-ne la presentació oficial passat l’estiu, cap allà el setembre o l’octubre”, afegeix Marin.

De moment van fent trobades. Al darrer tats van obrir ampolles de vins de Mallorca amb col·laboració del restaurant Sa Vida, que té una bona oferta de vins al centre de d’Eivissa. Entre els que es tastaren aquest dia apuntam el Supernova Blanc 2018 Can Verdura DO Binissalem, Sa Vall 2014, Miquel Gelabert, DO Pla i Llevant, Torre des Canonge 2017, Toni Gelabert, DO Pla i Llevant, Supernova Negre 2017 Can Verdura, DO Binissalem , Chateau Paquita Vi de la Terra Mallorca , 4Kilos 2016, Vi de la Terra Mallorca, An 2016 i Ànima Negra, Vi de la Terra Mallorca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa