Balears Vadevi
Les cistelles de producte local eivissenc ja tenen guanyadores

D’entre més de cinc-centes persones, dues han estat afortunades i s’han endut la cistella de producte local eivissenc que sortejava Eivissa Sabors. El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, i el director insular de Medi Rural i Marí, Joan Marí, han estat els responsables de fer el lliurament dels premis.

Marí ha agraït a les guanyadores la seva “tria pel producte local” i ha animat tothom a “adquirir productes de la nostra terra plens de sabor i de qualitat”. “Adquirint producte d’Eivissa mantenim el nostre camp i donam suport al nostre sector primari“, afegia el president.

Vicent Marí parla amb les dues guanyadores del concurs | Foto: Consell d’Eivissa

Una de les guanyadores ha participat al concurs que s’ha fet per sorteig. Des de darrers d’agost i fins al 23 de setembre, s’havia de dipositar una butlleta amb les seves dades als punts de venda dels productors locals participants, que han estat en total, onze: Marina Baos, Finca Can Puvil; Linda Odini (Mercats de Sant Josep, Sant Antoni i Sant Rafel); Raimon Torres (Finca Tierra de Ibiza y Mercat de Sant Antoni); Fruites i Verdures Maria Juan Luis (Mercat de Santa Eulària); Bernat (Mercat de Sant Antoni); Maribel y Fina (Mercat de Sant Antoni); Francesca Prats (Mercat de Sant Antoni); Bartolo (Mercat Sant Antoni i mercat de Forada); Agroevissa; Sa Botiga de Can Murtera – Eivissa i Mercat Pagès; Ecofeixesi Blancadona.

Al mateix temps, es va desenvolupar un sorteig en línia d’una segona cistella a través de la xarxa social Instagram de Sabors d’Eivissa.

L’activitat ha estat organitzada conjuntament per la Pimeef, el Grup Leader d’Eivissa i Formentera i el Consell Insular d’Eivissa en el marc de les actuacions promocionals de Sabors d’Eivissa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa