Balears Vadevi
El concurs d’arròs de matances celebra deu anys amb rècord d’inscripcions

Fa deu anys que se celebra, i enguany torna amb més força que mai. D’entrada, aplaudint que han completat les inscripcions el mateix dia que s’obria el termini per participar-hi, és a dir, aquest passat dijous 19 de gener. L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany compartia que s’han registrat 100 equips participants, 40 dels quals competiran enguany al popular ‘Concurs Mundial d’Arròs de Matances’.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 4 de febrer de 2023 i permetrà de nou que els carrers de Sant Antoni s’omplin de tradició i bona traça a l’hora de preparar la millor versió d’aquest plat tradicional de la gastronomia eivissenca. Els equips participants poden estar formats per fins a un màxim de 15 persones.

Cartell promocional de l’edició de 2023

Sorpreses pels deu anys

Els concursants hauran de preparar un arròs de matances, que serà degustat i avaluat pel jurat. Per preparar-lo, han de portar els seus propis utensilis i com a mínim un quilo d’arròs. Els millors plats tindran premi.

Des de l’organització apunten que aquest 2023, coincidint amb el desè aniversari, s’han preparat diverses sorpreses que se sumaran a la tradicional competició, animació i música en directe. A més a més, la festa també incorpora un component social i benèfic amb una aportació en favor de l’Associació de Càncer de Mama Metastàsic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa