Balears Vadevi
Menús degustació i productes illencs, a l’estand d’Eivissa de Madrid Fusión

Eivissa també participa activament aquests dies al Congrés gastronòmic Madrid Fusión que se celebra fins aquest dimecres 25 de gener al recinte d’IFEMA. Assisteix a la cita amb estand propi des d’on promociona el sector primari de l’illa i l’oferta alimentària del territori.

La manera que ha trobat per fer aquesta promoció és compartint productes i servint menús elaborats a partir de productes locals i de temporada. Cada dia, serveix un menú exclusiu a 15 comensals, entre els quals hi ha periodistes i altres prescriptors, que poden tastar en primera persona totes les possibilitats dels productes de la terra i de la mar de l’illa. Les propostes es fan gràcies a la col·laboració del club de producte Eating in Ibiza de Fomento de Turismo i dels ajuntaments d’Eivissa, Sant Antoni de Portmany i Sant Josep de sa Talaia.

Els xefs dels restaurants sa Nansa, Kaixo i Corsario, del municipi d’Eivissa, van servir el primer dia un menú basat en la declaració de patrimoni de la humanitat de la ciutat; aquest dimarts 24 és el torn del xef del restaurant Can Mussonet, a Sant Rafel de sa Creu, que oferirà un menú basat en producte de tardor de la terra i de la mar. I per concloure la proposta, el restautant UNIC de la Platja d’en Bossa, a Sant Josep de sa Talaia.

A més de les mostres gastronòmiques, a l’estand d’Eivissa es promocionen productes típics illencs com vi de la terra, sal, herbes eivissenques, xarrup de garroves, mel d’Eivissa i melmelades, entre d’altres.

El director de Madrid Fusion i crític gastronòmic, Juan Carlos Capel, ha visitat l’estand d’Eivissa posant de relleu el bon nivell que any rere any mostra la proposta gastronòmica illenca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa