Balears Vadevi
Eivissa es promociona a la fira ‘Artigiano in Fiera 2022’

Quatre artesans de l’illa d’Eivissa participen aquests dies, fins a l’11 de desembre, a l’Artigiano in Fiera 2022 que se celebra a la ciutat italiana de Rho, prop de Milà. Es tracta de De Ángel Ibiza, DNA Ibiza, Wtoys Ibiza i Fluxà Ibiza, i aquest darrer ho fa, a més, amb la seva marca Ibiza Delicatessen amb què comercialitza sal i melmelades.

Tot plegat ha estat possible gràcies al departament de Promoció Econòmica i Empresarial del Consell d’Eivissa i de la Cooperació Municipal, que disposen d’un espai destacat en el pavelló número 7 de la fira, on hi ha divisió entre venda de productes i zona de restauració. Els artesans eivissencs se situen un al costat de l’altre, encara que Fluxà Ibiza es troba a la zona de restauració.

Eivissa, referent en artesania

La consellera del departament, Maria Fajarnés, destacava “l’esforç del departament i de tots els artesans per situar el nom d’Eivissa com un referent de l’artesania també més enllà de les nostres fronteres, i com a mostra aquesta fira que suposa la primera vegada que l’artesania eivissenca exposa d’aquesta manera en un gran esdeveniment internacional”.

Per la seva banda, els artesans han agraït al Consell l’oportunitat que suposa promocionar la seva artesania en una fira com aquesta. Joan Tur ‘Fluxà’ ha destacat “la gran quantitat de gent que atreu aquest esdeveniment”, bromejant amb la necessitat “de tenir uns dies per poder situar-nos”.

Walter de Wtoys Ibiza ha destacat la importància “de tenir una fira internacional en què mostrar els nostres productes” i donar valor, com és el seu cas, a “l’ús que se’n pot fer de materials reciclats”. Ramon de De Ángel Ibiza ha explicat que “les expectatives són molt bones, com demostra el fet que el primer dia el pavelló estigui ple de gent que vol conèixer la nostra artesania“. Finalment, Andrea de DNA Ibiza ha contat que és la primera vegada que acudeixen a un esdeveniment internacional, agraint l’oportunitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa