Balears Vadevi
Eivissa estrena les jornades gastronòmiques de tardor

El final de la temporada d’estiu i l’arribada de la tardor duen nous sabors a taula. És per això que, per reivindicar els guisats, els plats de cullera i els ingredients i receptes d’aquesta estació, Pimeef organitza unes noves jornades gastronòmiques Eivissa Sabors, centrades en el porc, la sobrassada, la garrova i el moll, que en seran protagonistes.

Reivindicant els pilars de la gastronomia tradicional d’Eivissa

La tardor és el temps de collir garroves, de pescar els molls que s’atraquen a les costes, i s’apropa el temps de la matança i de fer un homenatge al porc, un animal de què s’aprofita tot i que és un pilar fonamental de la cultura gastronòmica tradicional d’Eivissa. És justament aquesta cuina, arrelada als productes de l’illa, la que volen posar en valor aquestes jornades, que tenen el suport del Consell Insular d’Eivissa. La feina constant dels productors, els elaboradors i els pescadors eivissencs, que treballen de valent per oferir el millor de la terra i del mar.

Les jornades gastronòmiques Eivissa Sabors tenen propostes a restaurants de tota l'illa | Pimeef
Les jornades gastronòmiques Eivissa Sabors tenen propostes a restaurants de tota l’illa | Pimeef

Les jornades gastronòmiques d’Eivissa Sabors van començar el 4 d’octubre i continuaran fins el 4 de novembre, oferint la possibilitat de degustar menús a 25€ –beguda no inclosa– a catorze restaurants de l’illa, amb pa i oli d’Eivissa com a aperitiu. A més, és clar, es poden acompanyar de vins d’Eivissa mateix o d’una copeta d’herbes eivissenques per gaudir de la sobretaula.

Els restaurants estan repartits per tota la geografia de l’illa: Ca N’Alfredo, Reart, Sa Nova Plaça i Tierra de Ibiza (Eivissa); Can Caus (Santa Eulària); Ca Na Sofia, Tase of Salia i El Club by Sa Nova Plaça (Sant Josep); Es Rebost de Can Prats, Grill Sant Antoni, Hostal Mari i Zebra Steak and Grill (Sant Antoni) i Can Gat i Ses Arcades (Sant Joan). Els menús de cadascun d’aquests restaurants es poden consultar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa