Balears Vadevi
La fira HORECA d’Eivissa i Formentera tindrà segona edició al març de 2023

La primera edició celebrada al Recinte Firal FECOEV va tancar portes amb un ‘èxit de convocatòria‘ segons els organitzadors, i de ben segur aquest ha estat un dels motius pels quals Horeca Baleares ha anunciat segona convocatòria que tenen previst organitzar de cara als dies 8, 9 i 10 de març de 2023.

“Horeca Baleares s’ha consolidat com la trobada anual dins el sector professional de la restauració i l’hostaleria”, apunten des de l’entitat. Amb un format de fira de tres dies, és el punt de trobada d’un ampli ventall de professionals d’aquests dos àmbits, entre els quals hi destaquen empreses de serveis, maquinària, equipament, així com els negocis d’elaboració i distribució de productes.

La presentació d’aquesta segona trobada ha tingut lloc aquest dijous 16 de juny al recinte firal FECOEV d’Eivissa i ha comptat amb la participació de diverses autoritats del Govern de les Balears, el Consell d’Eivissa i Formentera, així com el Xef Koldo Royo i les associacions PIMEEF, Restauración Ibiza, ASCAIB Ibiza i FEHIF.

Horeca Baleares ha estrenat edició a Eivissa aquest 2022 | HB

La primera edició d’Eivissa, amb més de 80 expositors

HORECA Balears va organitzar la primera edició a Eivissa i Formentera els dies 16, 17 i 18 de març al Recinte Firal FECOEV, i es va convertir en el nexe d’unió per a tots els professionals d’Hostaleria, Restauració i Turisme, comptant amb àrea expositiva i esdeveniments paral·lels com showcookings, presentacions, tastos o formacions.

En aquesta primera edició eivissenca s’hi reuniren al voltant de 80 empreses expositores de tots els sectors que nodreixen de matèries primeres, productes elaborats, maquinària i serveis els professionals de Restauració i Turisme de l’Illa. Pel que fa a l’àrea d’activitats, s’hi realitzaren més de 50 propostes entre demostracions, showcookings i tastos.

Menorca, s’estrena

Aquest proper 2023, Horeca Baleares també celebrarà la sisena edició de la fira a Mallorca (dies 6 a 8 de febrer) i estrenarà edició a Menorca, coincidint amb els dies 22, 23 i 24 de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa