Balears Vadevi
El Govern visita les obres de la nova Escola d’Hostaleria d’Eivissa

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, el vicepresident segon Javier Torres i el conseller de Presidència Vicente Roig, han visitat aquesta setmana les obres de l’Escola d’Hostaleria d’Eivissa acompanyats de la presidenta del Govern balear, Francina Armengol i part del seu equip de govern.

Aquestes obres, que executa el Consell d’Eivissa, suposaran l’oportunitat als professionals de l’illa d’Eivissa de rebre “una formació adaptada a la realitat laboral d’Eivissa, sempre que s’atenguin les propostes del sector, ha recalcat el president Marí. Per això ha demanat que el Govern tingui en compte les necessitats i realitats de l’illa d’Eivissa, de tot el sector turístic, per definir el Pla d’estudis d’aquesta escola “que serà un referent a les illes on es formaran els futurs professionals del sector”.

En la visita s’ha recorregut l’edifici que té 4.200 metres quadrats en els quals hi haurà cinc aules teòriques de 80 metres quadrats, dos aules d’informàtica, dos cuines de 750 i 150 metres quadrats i un restaurant amb capacitat per a 150 comensals. Les previsions són que a principis de 2023 comenci a impartir-se formació en aquest centre.

A la visita també hi ha assistit el vicepresident primer i conseller de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l’Intrusisme, Mariano Juan, la consellera de Cultura Educació i Patrimoni, Sara Ramón, i l’alcalde de Sant Antoni, Marcos Serra. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa