Balears Vadevi
‘Inibiza.org’, tots els restaurants d’Eivissa a un sol clic

L’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries de PIMEEF, PIMEF Restauració, ha impulsat un nou projecte per digitalitzar el sector hostaler i gastronòmic de l’illa d’Eivissa. A través del portal InIbiza.org, s’agrupa la millor representació de la gastronomia de l’illa en un marketplace gastronòmic que pretén impulsar el sector hoteler i gastronòmic eivissenc.

La plataforma tecnològica, que ha estat desenvolupada per CUiiCO TOOLS, ofereix als establiments i comerços participants la possibilitat de presentar-se i donar a conèixer la seva oferta, des de informació del restaurant, a un mapa geolocalitzant l’establiment amb l’opció “Com arribar”, fotos i vídeos del restaurant, així com dels seus plats/ingredients principals; un enllaç a la carta i un motor de reserves per poder accedir a reserves de taula.

La idea és oferir un gran portal amb motor de reserves inclòs de cara a la propera temporada estival, que començarà per Setmana Santa de 2022, i incloure els mercats d’abastaments i altres comerços de gastronomia de forma gradual així com consolidar el posicionament del marketplace.

Per a l’usuari, aquesta plataforma oferirà la possibilitat de tenir en un sol portal una representació important i interessant del que ofereix la gastronomia d’Eivissa, des dels locals més aclamats per la crítica fins a aquells establiments típics amb una aposta decidida pel producte local, obrint la possibilitat de reservar taula o comprar aquells productes que compleixen les exigents garanties de qualitat dels mercats de l’illa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa