Jornades Gastronòmiques de Primavera Sabors, a Eivissa

Del 24 de maig al 24 de juny, dinou restaurants oferiran menús basats en els productes de temporada, maridats amb vi de l'illa

Nova excusa per visitar Eivissa. Entre els dies 24 de maig i 24 de juny tindran lloc les Jornades Gastronòmiques Sabors, organitzades pel Consell d’Eivissa i PIMEEF Restauració, i en les quals es podrà gaudir de menús especials creats a partir de productes de temporada en dinou restaurants de l’illa.

Els menús jugaran amb el pop, corder, la patata roja i la cigala, productes protagonistes de la temporada, i inclouran un aperitiu d’entrada amb pa de pagès o “pa de xeixa” regat amb oli d’oliva IGP Eivissa, i un xopet d’herbes per acabar. Cada restaurant, proposarà un vi de la Terra d’Eivissa per fer-ne un bon maridatge.

El preu del menú és de 25€, beguda a part.

Nou comentari