Balears Vadevi
Les Cooperatives de Sant Antoni i Santa Eulària, Premi Mèrit Ciutadà 2022

Els Premis al Mèrit Ciutada 2022 han premiat amb una Medalla d’Or a les Cooperatives Agrícoles de Sant Antoni i de Santa Eulàlia, així com Joan Antoni Torres Planells, David Marquès, i Antonia Ramón Costa.

El jurat, presidit pel conseller de Presidència i Gestió Ambiental d’Eivissa, Vicente Roig, i format per representants de tots els grups polítics de la corporació insular, representants empresarials, veïnals, d’entitats socials, ecològiques, ha avaluat les diverses candidatures i finalment han optat per reconèixer aquestes entitats i personalitats de les quals destaquen el treball i aportació per a tots els eivissencs i eivissenques.

En el cas de les Cooperatives Agrícoles de Sant Antoni i de Santa Eulàlia reben aquest reconeixement pels serveis prestats al món rural d’Eivissa al llarg d’aquests setanta anys, ajudant a crear noves oportunitats de futur, viables i sostenibles per al sector primari, un sector que està demostrant ser bàsic per garantir el manteniment del nostre camp i de les nostres tradicions i arrels.

Els premis seran entregats en l’acte oficial que tindrà lloc el proper 25 d’abril. El president ha felicitat a cadascú dels premiats donant “l’enhorabona per un reconeixement a tota una vida de dedicació a la cultura, les persones i el paisatge d’Eivissa, enfortint la societat de la nostra illa, i sent un exemple de què ens hem de sentir orgullosos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa