Balears Vadevi
El Mercat de Sa Cooperativa d’Eivissa fa festa per celebrar Nadal

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i la Cooperativa Agrícola de Sant Antoni han organitzat per a aquest divendres 23 de desembre una jornada especial de Nadal al Mercat de Sa Cooperativa.

A partir de les 10 hores, acollirà un taller de salsa de Nadal, una de les postres típiques eivissenques que es consumeixen durant aquestes dates. Entre les 11:00 h i les 14 hores, el mercat també estarà amenitzat amb música en viu amb les actuacions de Martin Pollard i Chris Nimmo. I sobre aquesta hora del migdia, es podrà tastar un arròs de matances que elaborarà el xef del restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet.

Tradicions culinàries eivissenques

D’aquesta manera, el Mercat de Sa Cooperativa, ubicat a l’esplanada de la Cooperativa Agrícola de Sant Antoni, es converteix una vegada més a l’escenari idoni per fomentar les tradicions culinàries eivissenques. Les parades estaran obertes aquest fins a les 16 hores, i els assistents podran adquirir productes de temporada per poder elaborar els menús nadalencs o fer regals especials amb productes de la nostra terra.

El Mercat de sa Cooperativa, creat l’estiu del 2020, és un punt de venda directa per als agricultors on ofereixen productes agrícoles i de proximitat, així com productes elaborats o transformats a Eivissa, amb la idea d’ajudar als agricultors a donar sortida als seus excedents de producció. Hi ha una gran varietat de producte ecològic certificat. Se celebra cada divendres en horari de 9 a 14 hores a l’esplanada al costat de la Cooperativa, a l’inici de l’Camí de Sa Vorera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa