Balears Vadevi
Nova campanya d’Eivissa pel producte local de cara al Nadal

El mercadet de Nadal de Las Dalias, a Sant Carles, ha estat l’escenari del programa d’animació i de promoció del producte local que el Departament de Medi Rural i Marí del Consell Insular d’Eivissa ha posat en marxa aquest any a diferents mercats de l’illa amb l’objectiu de dinamitzar els mercats i fomentar els productes més especials d’Eivissa de cara a les festes de Nadal.

Així, seguint la tradició per aquestes dates, s’ha reunit als productors locals de l’illa per donar-los un espai on promocionar els seus productes i donar visibilitat als ingredients de les receptes tradicionals eivissenques de Nadal. Productors d’oli, vi, pastisseria, carn, hortalisses, licors i pa han pogut fer promoció al llarg de tot el dia a Las Dalias on també s’han realitzat tallers de galetes amb farina de xeixa, a càrrec de la chef Marga Orell, i els assistents han pogut gaudir de les animacions programades i de ball pagès.

Aquest programa d’animacions als mercats ja s’ha realitzat a Santa Eulària, Eivissa i Sant Antoni i el dilluns 20 de desembre, al Mercat Vell d’Eivissa, es farà la darrera de les promocions.

El president del Consell d’Eivissa i titular del departament de Medi Rural i Marí, Vicent Marí, ha donat als productors les gràcies per sumar-se a aquesta campanya que el que pretén “és posar en valor la nostra gastronomia més autèntica amb els productes eivissencs com a gran protagonistes, posant en valor el gran treball que esteu fent per mantenir viu el nostre sector primari i la nostra gastronomia” i ha convidat a tothom a “posar els sabors d’Eivissa a la taula aquest Nadal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa