Balears Vadevi
El Port d’Eivissa s’omple de fira, artesania i tallers de producte local

Aquesta setmana s’ha inaugurat la fira Viu l’Artesania al Port d’Eivissa, que es podrà visitar fins el proper 9 d’octubre. Hi son una vintena d’expositors, a més d’una caseta addicional on tots els dimecres al matí es duran a terme tallers demostratius i participatius a càrrec dels propis artesans, coincidint amb l’arribada de creuers. Segons el programa, està previst que s’organitzin tallers d’herbes eivissenques, d’altres sobre la mel o també d’artesania tradicional.

Les autoritats van visitar les parades tot just després de fer-ne la inauguració de la fira | Fotos: Consell d’Eivissa

En l’acte d’inauguració hi participaren diverses autoritats, entre les quals, el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, la consellera de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació municipal, Maria Fajarnés; el president de PIMEEF, Alfonso Rojo; i el president de la Cambra de Comerç, Joan Guasch.

‘Viu l’Artesania’ es pot visitar fins el proper 9 d’octubre al Port d’Eivissa | Foto: Consell d’Eivissa

Transport públic per accedir al Port

Des del Consell d’Eivissa es recorda que les persones interessades en assistir a la fira Viu l’Artesania poden arribar al Port d’Eivissa amb transport públic amb la línia d’autobús L50 Cas Dominguets > Es Gorg> Puig d’en Valls > Cas Dominguets. L’itinerari i els horaris es poden consultar en aquesta pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa