Balears Vadevi
El Recinte Firal d’Eivissa obre les portes al Mercat Can Nadal

El Mercat Can Nadal obrirà portes al Recinte Firal d’Eivissa durant els dies 17 i 18 de desembre convidant una vintena d’expositors a donar a conèixer el seu producte.

Així ho presentaven la consellera de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal del Consell Insular d’Eivissa, Maria Fajarnés, i la directora insular de Comerç, Indústria i Artesania, Irene Torres, anunciant la participació de comerços de l’illa i artesans, i tallers infantils, exposició de productes locals i actuacions en directe de grups de música d’Eivissa. Entre els comerços participants hi són botigues de roba, esport, llar, joguines i pastisseries.

“Dinamitzar el sector comercial i artesanal de l’illa”

La consellera Fajarnés ha explicat que l’objectiu d’aquest mercat és “dinamitzar el sector comercial i artesanal d’illa d’Eivissa incentivant les compres al comerç de proximitat” i perquè sigui més dinàmic, comptarà amb actuacions musicals de grups eivissencs i de centres de dansa.

També n’ha destacat el caràcter solidari, ja que al llarg de les dues jornades, l’associació Ibiza y Formentera contra el Cáncer tindrà un espai on oferir activitats per recaptar fons, com són rifes, tómboles i subhastes, a més de gestionar la cafeteria amb fins solidaris.

El mercat estarà obert des de les onze del matí i fins a les nou de la nit ininterrompudament i oferirà també servei de menjar amb diverses food trucks instal·lades als afores del recinte.

Fajarnés, Torres i Watson han animat a tothom a gaudir d’aquest mercat que omplirà de vida, música i ambient nadalenc el Recinte Firal amb activitats per gaudir en família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa