Balears Vadevi
‘Sabors d’Eivissa 2022’ premiarà la restauració eivissenca

Aquest proper 7 d’abril se celebrarà la gala de lliurament dels premis Sabors d’Eivissa a l’Ibiza Gran Hotel, uns reconeixements atorgats pel Consell Insular d’Eivissa i la PIMEEF.

Entre els guardonats es reconeixerà els promotors del segell, Toni Marí Carraca, juntament amb Joan Riera, del restaurant Ca n’Alfredo, llavors conseller d’Agricultura i Pesca del Consell Insular i president de l’Associació de Restauració de la PIMEEF, respectivament.

Pel que fa a les categories –Sabors de la Mar, Trajectòria Sabors, Sabors Solidaris i Sabors Ecològic-, els premiats seran atorgats pels sectors professionals; I per a les següents categories, els premiats seran escollits pel públic entre els 5 nominats en votació oberta per xarxes :

Sabors de la Terra, per a joves productors professionals entre els quals hi opten:

  • Neus Costa, Granja Es Fornàs. Ramadera amb una granja familiar de gallines de posta
  • Patricia Costa i José María Planells, Can Murtera. Relleu generacional d’una finca hortícola i recuperació d’una finca abandonada
  • Iván Colomar. Relleu en la presidència d Agroeivissa i relleu generacional d’una finca hortícola
  • Vicent Prats. Can Tura. Relleu generacional d’una finca hortícola.
  • Neus costa. Can Soldat. Relleu generacional d’una finca hortícola

Sabors Gastronòmic- Restaurant, per als negocis compromesos amb el producte d’Eivissa:

  • Sa Nansa
  • Can Gat
  • Cas Pagès
  • Ca Na Sofia
  • Es Nàutic

Sabors Gastronòmic- Xef, per a cuiners compromesos amb el producte d’Eivissa:

  • Matthieu Savariaud – Es Terral
  • David Grussaute – Únic
  • Jose Miguel Bonet – Es Ventall
  • José Torres, Racó – Port Balançat
  • Bruno Hernández –Can Berri Vell

Producte Sabors, al producte fomentat per una acció col·lectiva:

  • Oli: Consell Regulador de la IGP
  • Peixos i mariscs: Peix Nostrum
  • Pa i farina de blat xeixa: Associació de forns i pastissers i Cooperativa de Santa Eulària.
  • Producte ecològic: Ecofeixes.
  • Garrova: Cooperativa de Sant Antoni

Sabors innovació, per al producte innovador elaborat amb ingredients d’Eivissa:

  • Frutos Secos Ibiza: Desenvolupament de productes a base de garrova
  • Limonisla: Elaboració de llimonada
  • Caragolet Pitiús: cria de caragols
  • Can Rich: Vi d’àmfora.
  • S’Ànima: Herbes seques culinàries i per a infusió.

Les votacions seran obertes per xarxes en el compte d’Instagram de Sabors d’Eivissa i al seu compte de Facebook.

Sabors d’Eivissa és la marca promocional del producte d’Eivissa i la seua gastronomia que es va posar en marxa l’any 2012 amb la col·laboració entre el Consell Insular d’Eivissa i la PIMEEF. Marca registrada pel Consell Insular l’any 2015, i gestionada conjuntament amb la PIMEEF, Sabors d’Eivissa promociona els restaurants que aposten pel producte insular a més d’identificar els més emblemàtics com la sobrassada, la xíndria, la patata vermella o el peix i marisc, amb el doble etiquetatge juntament amb Peix Nostrum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa