Balears Vadevi
Widad Afia, de 12 anys, guanya el concurs ‘Top Cuiner’ de Santa Eulària

Widad Afia, de 12 anys, ha guanyat l’última edició de Top Cuiner després d’haver-se imposat als seus quatre rivals a la final realitzada al CBbC del port esportiu de Santa Eulària des Riu.

Filet de porc i púding tiramisú

La guanyadora d’aquest concurs que organitza l’Ajuntament del municipi eivissenc ha aconseguit la millor nota mitjana per sabor, originalitat i neteja amb un Filet de porc -ingredient escollit a l’atzar que ha estat comú per tots els participants-, amb salsa de xampinyons i de marge i un púding tiramisú -les postres havia d’incloure la xocolata en la seva elaboració-, i fruita thai.

Aitor López, com a mestre de cerimònies, ha estat l’encarregat de lliurar el premi de productes de cuina i electrònics valorat en 400 euros juntament amb l’alcaldessa, Carmen Ferrer, i l’edil de promoció econòmica, Miguel Tur.

Amb Widad han arribat també a la final Akram Allouch (segon classificat, que ha rebut un lot valorat en 250 euros), Ana María Todúa (tercera, amb un premi de 150 euros), Martina López (4a) i Aroa Wong (5a). Les dues últimes classificades reben com a premi de consolació un val de 75 euros per a un sopar al local de la seva elecció. Quant a premis, a més a més, Livinautic ha ofert als tres classificats una excursió nàutica de mitja jornada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa