Balears Vadevi
Formentera activa un nou taller d’agricultura per a infants

Aquest dimecres 15 de febrer s’ha obert el període d’inscripcions per a participar en el pròxim curs infantil d’agricultura. Impulsat pel Consell de Formentera a través de l’àrea de Medi Rural, va dirigit a infants d’entre 4 i 12 anys i tindrà lloc els dissabtes al matí. La inauguració de la formació serà el 25 de febrer.

Promoure coneixement sobre el cultiu de la terra

“L’activitat té l’objectiu de promoure el coneixement del cultiu de la terra de forma ecològica i tradicional a la vegada que es fomenta el respecte als companys i al medi natural”, compartia el conseller del ram, Josep Marí. 

L’hort infantil està ubicat al costat de la capella de sa Tanca Vella, a Sant Francesc. Els infants es dividiran en dos grups segons l’edat. El primer, de 4 a 7 anys, es reunirà els dissabtes entre les 10:00 h i les 11:45 h, i el segon, per a al·lots de 8 a 12 anys, es trobarà els dissabtes de 12:15 h a 14:00 h.

Les classes són gratuïtes i les persones interessades es poden inscriure a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o telemàticament a través de l’OVAC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa