Balears Vadevi
Formentera edita un catàleg de flora local per als amants de la natura

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, ha editat un fulletó informatiu sobre la Flora de l’illa que recull els trets principals de la flora autòctona local.

Aquest catàleg es promociona a les fires per atreure un turisme compromès amb el medi ambient. També està a l’abast dels residents al lloc web, i directament a través d’aquest enllaç.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha declarat que “el patrimoni vegetal constitueix un dels valors ambientals de l’illa més destacables. Tenim més de sis-centes plantes que conformen el catàleg florístic de la nostra illa i crida l’atenció que en un territori de petites dimensions trobem zones tan diverses com platges amb dunes, penya-segats, salobrars, camps de cultius, espais forestals, entre d’altres”.

“Amb la promoció d’aquest catàleg cercam apropar el patrimoni vegetal als residents i a la vegada atreure un turisme amant de la natura, posar de manifest la fragilitat del patrimoni natural de l’illa i animar els visitants i residents perquè el puguin descobrir d’una manera respectuosa”, destacava Alejandra Ferrer.

Les fotografies i els textos han estat elaborats pel naturalista Jordi Serapio Riera, i el catàleg es pot trobar en sis idiomes: català, castellà, anglès, alemany, francès, italià i neerlandès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa