Formentera espera una verema “d’excel·lent qualitat”

En l'actual campanya es vermaran aproximadament 14 hectàrees de vinya, de les quals poc més del 50% són de raïm blanc

Aquests primers dies d’agost ha començat la verema d’aquest any amb la collita de les varietats de raïm blanc a les vinyes ubicades a La Mola. I les primeres estimacions són positives, ja que les condicions climàtiques de Formentera d’aquest estiu han permès obtenir un raïm d’excel·lent qualitat.

En l’actual campanya, en la qual hi participen els dos cellers inscrits a la Indicació Geogràfica Vi de la Terra de Formentera, es vermaran  aproximadament 14 hectàrees de vinya, de les quals una mica més del 50% són vinyes de raïm blanc.

En la verema 2020 es varen vermar un total de 34.3 tm de raïm (17.4 tm de les varietats blanques i 16.9 de les varietats negres) amb les quals es varen elaborar 195 hl de vi, dels quals 94hl ho van ser de vi blanc, 82 hl de vi  negre i 19 hl de vi rosat.

Nou comentari