Balears Vadevi
‘Formentera amb molt de gust’, nova campanya pel foment del producte local

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Rural, ha posat en marxa la campanya De Formentera amb molt de gust per distingir, fomentar i promocionar la venda de producte local. L’objectiu, “donar visibilitat i reconèixer els productes de proximitat procedents del camp de Formentera, del mar o del ramat de l’illa, així com altres transformats a Formentera, com ara la farina de xeixa, la sobrassada o el vi”, com explicava la presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan.

'Formentera amb molt de gust'
Presentació de la campanya ‘Formentera amb molt de gust’ | Consell de Formentera

Per donar visibilitat a la campanya, el disseny incorpora il·lustracions de diversos productes de proximitat que “distingirà tant les parades dels productors, com els comerços dels distribuïdors, perquè així tant els residents com els visitants reconeguin i valorin el producte local de Formentera”, segons ha explicat el conseller de Medi Rural, Josep Marí.

cartell 2022 fsf mapa A LAUNCH

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, compartia que des de la seua àrea s’ha reeditat i actualitzat el mapa Formentera Slow Food, que localitza tots els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l’illa. Està en català, castellà i anglès i es pot consultar i descarregar des de la web del Consell, i la web de turisme, “perquè arribi tant als residents com als visitants i així sapiguem on trobar aquests establiments on es ven el producte de Formentera”, destacava Alejandra Ferrer.

cartell 2022 fsf mapa B LAUNCH

5.000 euros del Govern

Aquesta campanya també es difondrà a les cartelleres del Consell i a les oficines d’informació turística. El disseny de la campanya també s’ha estampat en bosses de ràfia i caixes de cartó que els venedors repartiran entre els seus clients.

En total s’han imprès 2.000 caixes de mida gran (per 10 quilos), 4.000 caixes de mida més petita (per 5 quilos) i 3.000 bosses de ràfia. La Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària del Govern balear ha subvencionat la campanya amb 5.000 €.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa