Balears Vadevi
Millor xef, millor restaurant i millor cuina tradicional de Formentera

L’Acadèmia de Gastronomia d’Eivissa i Formentera ha lliurat aquest dijous 11 d’agost els premis a la gastronomia formenterenca corresponents a l’any 2021, recuperant l’acte que no van poder celebrar l’any passat degut a la situació sanitària. Aquest dijous, però, s’ha pogut finalment fer entrega dels guardons als premiats al restaurant Casbha de la Platja de Mitjorn.

L’entitat ha premiat xefs, restaurants i institucions que han destacat, en paraules de l’Acadèmia, “per la seva encertada trajectòria de renovació, innovació i creativitat en la cuina tradicional i en la promoció dels productes locals, col·laborant, apunten, a situar Formentera com a destí internacional del bon menjar i el bon fer a la cuina i al camp”.

A més a més, també s’ha reconegut un projecte solidari que ha despuntat coincidint amb els difícils mesos de la pandèmia a l’illa.

D’altra banda, el Consell de Formentera, de la ma de l’Acadèmia, també lliura un premi al restaurant sostenible, en agraïment a l’esforç que duen a terme molts locals de l’illa en pro de la sostenibilitat i la cura de l’entorn.

Aquests han estat els premiats de l’edició:

  • Premi a la millor xef:  Ana Jiménez, restaurant Quimera 
  • Premi al millor restaurant: Casbah, xef Martina C. Alonso
  • Premi cuina tradicional: Sa Figuera
  • Premi del Consell de Formentera al restaurant Sostenible: Can Forn
  • Premi especial de l’Acadèmia : Formenterers Solidaris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa