Formentera
Formentera
Formentera
La sequera i les plagues no aturen la febre de l’olivera a Formentera
Josep Rubio
Enguany la producció d'oliva ha caigut en un 60%
La salsa de Nadal, el sabor de les festes a Formentera
Josep Rubio
Hi ha tantes variants com cases: en algunes salses s'utilitza brou de corder, mel en comptes de sucre o s'hi afegeix sobrassada
El fred porta les matances a Formentera
Josep Rubio
Són jornades d'estreta relació entre generacions i un moment idoni per transmetre la tradició de la vida pagesa
Formentera: pesca tradicional davant l’escalfament global i la massificació
Josep Rubio
Un sector amb pes a l'illa que actualment s'enfronta a reptes que posen en qüestió la seva viabilitat
L’Institut d’Estudis Eivissencs dedica un curs a la gastronomia pitiüsa
María José Amengual
Eivissa i Formentera gaudeixen d’una cuina ben valorada que al llarg de tot el novembre s'ha pogut reivindicar i difondre
Rita Costa, pagesa: “A les lletugues hi tinc caragols que se’n cuiden”
Josep Rubio
Aquesta formenterera de 55 anys regenta la finca de cas Batl·let, as Ca Marí, i va ser la primera persona a l'illa en aconseguir, l'any 2006, la certificació del Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica
L’hora del vermut a Formentera
Josep Rubio
Abans de dinar, com si fos una oració col·lectiva per celebrar el sol, les amistats i la conversa, l'aperitiu esdevé l'expressió més escaient
Formentera aposta per una nova arma contra la processionària
Josep Rubio
La velocitat d'expansió de la plaga preocupa des de fa anys a residents i administracions
Parets pageses o els laberints omnipresents en el paisatge de Formentera
Josep Rubio
És un llegat dels antics pobladors que ha perdurat al llarg dels segles
Formentera investiga les seves eres oblidades
Josep Rubio
Per recuperar aquest patrimoni, el Consell de Formentera ha concedit la beca d’investigació dotada en 8.500 euros
1
2
3
4
5
6
…
10