Balears Vadevi
Terramoll treu al mercat el primer vi natural

El celler Terramoll acaba de treure al mercat el Terramoll Natural 2020, un vi negre de la Terra de Formentera, ecològic i sense sulfits que han elaborat amb la varietat Cabernet sauvignon. Es tracta del primer vi -i únic- d’aquestes característiques que elaboren en aquest projecte i que surt amb una producció molt limitada de tan sols tres-centes ampolles.

Terramoll Natural 2020 | Terramoll
Terramoll Natural 2020 | Terramoll

Nascut de sòls franco- calcaris i de vinyes d’uns vint anys de vida, aquest Cabernet s’ha veremat de manera manual en caixes i ha fermentat espontàniament amb llevats autòctons. A més a més, ha fet una criança de quatre mesos en criança en roure francès -de segon ús-, i se li ha aplicat una filtració suau.

El Terramoll Natural, que ha sortit a la venda amb un PVP de 16,64€, és un bon acompanyant de formatges, embotits, guisats i tot tipus de carn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa