Balears Vadevi
12 vins, 12 cellers, 12 enòlegs, 12 propostes
Tast Santa Maria

!--akiadsense-->

Els dies 9 i 10 de juliol es celebrarà a Santa Maria del Camí amb motiu de les seves festes patronals un tast de vi que serà protagonitzat per dotze enòlegs que elaboren vins per les DO Binissalem i Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca.

El tast es farà en dos dies, el primer dedicat a vi escumós, blancs i rosats i el segon dia a vins negres d’anyada i criança. Cada vi serà presentat per l’enòleg que l’ha elaborat que descriurà el resultat obtingut així com el camí seguit per aconseguir-lo fent referència a les decisions que ha hagut de prendre per arribar al resultat final.

Aquesta activitat es realitza com a continuació dels dos cursos d’inici al tast realitzats a Santa Maria, municipi conegut per la seva gran afició al vi i en el que elaboren set cellers. Per participar en aquest tast no és necessari haver passat pels cursos previs. Els cellers que hi participaran són, el primer dia (dimarts 10 de juliol): Ramanyà, Son Crespí de Passatemps, Ángel, 7103, Coleto i Ribas. El segon dia: Jaume de Puntiró, Macià Batle, Sebastià Pastor, Bordoy, Butxet i Vi Rei.

Tota la informació es pot consultar a www.doplaillevant.com. I ñes inscripcions es poden fer a través del correu electrònic v[email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa