Balears Vadevi
13 cerveseres exhibeixen múscul a la ‘Mostra de cervesa artesana de Mancor’

Cinquanta tipus de cervesa distints elaborats per les tretze cerveseres artesanes que hi ha repartides per tota Mallorca completaven l’oferta d’aquesta desena Mostra de cervesa artesana de Mancor de la Vall, que s’ha fet aquest cap de setmana.

Celebraven la desena edició, fent palesa la consolidació d’un sector que no deixa de créixer. Si bé varen començar cinc artesans, ara ja passen de la dotzena. Els organitzadors, la Confraria cervesera Llèpols de Llúpol estan satisfets d’aquesta nova edició de la Moscart, que ha tengut la participació de distints grups musicals que acompanyaren la jornada.

La Confraria Llèpols de Llúpol, organitzadora de la Moscart/Cedida
La cervesa artesana va ser la gran protagonista/Cedida

La Moscart també va comptar amb un concurs de Homebrewers, particulars aficionats que fan la cervesa a ca seva . En aquest cas el guanyador va ser Miquel García Rodríguez, amb una elaboració tipus Porter (és un estil de cervesa fosca desenvolupat a Londres a partir d’ordi maltejat marró.​​ El nom es va registrar per primera vegada en el segle XVIII). El premi va ser la possibilitat d’embotellar 500 litres de la seva cervesa en alguna de les cerveseres adscrites a la confraria.

La banda Inmaculate Fools tornà a Mallorca trenta anys després per participar a la Moscart/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa