Balears Vadevi
7103 prescindeix de l’etiqueta tradicional i dona protagonisme al vi

“Nova camisa per fora, per vestir un interior marcat per la tradició, la identitat i la cultura d’un territori que sempre ha identificat els vins de 7103!”. Així ha avançat el 7103 Petit Celler el canvi d’imatge que ha introduit i que presentarà proximament de forma oficial.

Sebastià Ordines, un dels dos socis del celler, explica que “despres de 9 anys amb les mateixes etiquetes, des de la creació del celler, varem decidir que necessitam una harmonia amb tots els vins que elaboram en quant a imatge”. Aquestes ganes de canvi i aquesta necessitat d’homologar l’imatge del producte ha conduit a una presentació més minimalista, senzilla quan a la forma i el disseny gràfic.

La característica més destacada és l’inexistència d’una etiqueta tradicional, de paper. Enlloc s’ha optat per una línea més fresca. El responsable d’aquesta nova imatge de l’etiquetat dels vins del celler santamarier és l’arquitecte Pere Andreo, solleric d’arrel, que les ha pintat a ma creant aquesta nova imatge per les botelles, quasi de col·leccionista. Diu Ordinas que això “ajuda a la diferenciació igual que amb els nostres vins elaborats amb varietats autòctones”. El resultat és una nova imatge que té al vi com protagonista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa