Julianna González ens ha confeccionat la seva recomanació amb els vins que l’han sorprès o l’han impressionada darrerament. No ens ha vengut de nou la seva llista d’imprescindibles per aquest estiu: Alguns d’ells tenen el reconeixement general i un, concretament, és el que ha triat per fer el vídeo promocional de la DO Binissalem de la sèrie que han enregistrat els sommeliers de l’ABS.

Julianna, nascuda a Puerto Rico però arrelada a Mallorca des de fa cinc anys, va ser escollida Millor Sommelier de l’any 2020. Dos anys abans havia decidit iniciar els estudis d’aquesta especialitat a l’Escola d’Hoteleria de Mallorca i, després de pasar per distintes ocupacions com profesional de la sommelieria, ara treballa a un dels restaurants de major prestigi de l’illa, Es Fum, situat a l’exclusiu Hotel St Regis Mardavall, amb el valor afegit d’una estrella Michelin.

Julianna González, millor sommelier de Balears 2020, defensant la seva valoració al campionat/Cedida

Aqui teniu la llista de Julianna:

TORRE DES CANONGE 2017
Un vi de la Denominació d’Origen Pla i Llevant, que ho elabora el celler Toni Gelabert, de la varietat de raïm va Giró Ros autòctona de Mallorca. Toni Gelabert és una dels cellers més importants de Mallorca, tenint sempre en compte l’autòcton de l’illa i elaborant vins únics. Torre des Canonge és un vi amb aromes a fruita tropical i fruites i flors blanques, amb un envelliment en barrica que li dóna complexitat i estructura. Un vi llarg i elegant que et convida a continuar bevent-lo.

AVANERO 2019
Vi de parcel·la elaborat amb vinyes velles de la varietat negra autòctona de Mallorca: La Mantonegro, del celler Ava Vi. Un vi que tan aviat el vaig provar la seva originalitat em va semblar extraordinària. Fruites vermelles madures, silvestre, fresc, però amb cos i caràcter, final especiat. Perfecte per a deixar que et sorprengui i poder gaudir en qualsevol lloc i en qualsevol ocasió.


SENSUAL 2020

Vi procedent de la Serra de la Tramuntana, exactament del poble de Esporles. Un celler familiar anomenat És Verger, de petita producció. El vi Sensual elaborat amb la varietat Mantonegro, que fa un vi de color pell de ceba. Fines aromes a fruita vermella, fresc amb una acidesa marcada. Un vi per a gaudir aquest estiu amb la millor companyia.

ALBA FLOR CRIANÇA 2017
Per al 30 aniversari de la Denominació d’Origen Binnisalem vaig ser convidada a fer un vídeo d’un vi que pertany a la Denominació d’Origen que en aquest cas va ser del celler Vins Nadal anomenat Alba Flor Criança 2017 de les varietats Mantonegro, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. Un vi que en aquest moment no coneixia i em va captivar des del primer moment, començant per la història del seu nom, anomenat així pel primer vi que va elaborar l’Arxiduc Lluís Salvador, aqui a Mallorca. Un vi amb una gran gamma d’aromes i sabors, i un pas per boca equilibrat i un final persistent.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa