Balears Vadevi
A partir d’avui ‘Alaró cuina amb bolets’

Alaró tornarà, durant les setmanes que venen, a convertir-se en un punt de referència en l’àmbit gastronòmic de Mallorca. Amb aquest objectiu i amb el de promocionar la variada oferta de restauració local, el Consistori torna a impulsar les jornades gastronòmiques ‘Alaró cuina amb bolets’. Des d’avui, divendres, 24 de novembre i fins al 10 de desembre a 12 restaurants d’Alaró es podran tastar diferents propostes culinàries amb els bolets com a ingredient principal.
Els restaurants han inclòs aquest ingredient en diferents formats en les seves cartes bé en menú o en plats concrets.
Els restaurants participants en aquesta edició són: Bar Gent Gran, Restaurant Can Punta, Bar Sa Plaça, Bar Ca Sa Viuda, Can Fressa Cafè, Es Xiringo, Bar Squash, Cycling Planet, Café Spot Alaró, El Trastero Cuina Bar, Bar Avinguda i Restaurant Vila Cinc.

Estalonar el sector de la restauració del poble i promoure les visites a Alaró

El Pati interior de la Casa Consistorial ha acollit la presentació d’aquesta iniciativa que ha comptat amb la presència del batle, Llorenç Perelló, així com de la regidora de Promoció Econòmica, Cati Cifre.
El batle Perelló ha destacat que existeix ja un públic que espera aquestes jornades i que va creixent any rere any. A més explica que “es tracta d’una iniciativa promocional important per als restaurants perquè coincideix en un moment, abans de Nadal, en les quals aquestes jornades suposen un complement important de comensals en les taules”.
Perelló ha indicat que “des de l’Ajuntament pretenem que aquestes jornades siguin també una excusa perquè la gent s’acosti fins a Alaró per a gaudir de tot el que podem oferir en el municipi sent la gastronomia un factor molt important”.
A la web municipal www.ajalaro.net es poden consultar totes les propostes que prepararan els bars i restaurants i els dies i horaris en el qual s’oferiran aquests plats. De fet, en alguns casos es proposen aquests plats fins i tot en format de berenar.

Més notícies
Imatge del lliurament dels premis de la tercera edició, celebrada a Pollença el 2022/Cedida
“La cuina de la Serra”, enguany cerca la participació de la gent gran
Tramuntana XXI prepara ja la Setmana Gastronòmica 2023, amb aquest concurs que arriba a la quarta edició
Calent va fer una presentació molt emotiva del llibre en el qual hi ha col·laborat recollint receptes de les Illes Balears/CR
Miquel Calent presenta ‘La cuina del Consolat de Mar’ a Palma
El llibre recull 50 receptes del cuiner mallorquí coincidint amb els 750 anys d'aquesta institució

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa