Va ser un tast que els primers dies de juliol es va realitzar a NaturaLlibres a Alins (Lleida) amb vins de DO Pla i Llevant i de l’IGP Vi de la Terra Mallorca, en un petit espai gourmet on habitualment s’hi fan activitats literàries i de promoció de productes de la terra.

En aquest, l’acció tenia a veure amb la presentació del llibre Corfú, Cabrera i Martinica. Breviari d’illes i miratges de l’autor mallorquí Miquel Àngel Llauger, que va parlar sobre tot el que hi ha darrere les illes reals i les imaginàries. Després de la xerrada hi va haver un sopar amb productes de Mallorca on els vins varen compartir el protagonisme i es varen mostrar al públic assistent. En aquest cas els vins varen ser de Son Prim (IGP Vi de la Terra Mallorca) i un genèric autòcton de la DO Pla i Llevant.

La presentació va acabar amb una picada amb productes de Mallorca/Cedida

Una manera de fer promoció exterior que encaixa amb els objectius de les dues marques de qualitat que han aprofitat aquesta oportunitat per donar-se a conèxier en aquest mercat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa