Balears Vadevi
Álvaro Salazar obté 2 ‘Sols’ de la Guia Repsol pel restaurant Voro

El restaurant VORO, situat al Cap Vermell Grand Hotel, ha estat distingit amb Dos Sols Repsol a la gala de lliurament que ha tengut lloc aquest 27 de febrer a Alacant, sota el lema “La Cuina ens omple”. El restaurant VORO es converteix en l’únic restaurant a les Balears que ahir va obtenir Dos Sols de la Guia Repsol.

Des de Repsol destaquen que “el cuiner Álvaro Salazar ret homenatge a VORO a la riquesa gastronòmica del país, posant especial èmfasi en el Mediterrani. La utilització del producte al complet és un dels trets identitaris més destacats d’aquest restaurant situat a l’hotel Cap Vermell Grand Hotel”.

Un xef d’èxit amb ganes de més

Álvaro Salazar, xef de VORO, apunta que “tenim moltes ganes de continuar i oferir una experiència única i incomparable a les Illes Balears i continuarem lluitant per millorar i aconseguir, amb molta constància, més èxits per a VORO i per a Cap Vermell”. “És un orgull veure recompensat el nostre treball que, al costat de les dues Estrelles Michelin, ens ajuden a continuar apostant, una temporada més, per l’alta cuina amb productes de màxima qualitat de Mallorca i de Balears en un entorn inigualable”, destaca el xef.

Aquests dos guardons han estat acollits amb molta satisfacció per la direcció de l’hotel on es troba el restaurant. El CEO de Cap Vermell Gran Hotel, Toni Mir, ha destacat que “és un orgull que reconeguin el treball que exerceixen l’equip de VORO, que ara compta amb Dos Sols Repsol i dues estrelles Michelin”.

“És una fita assolida de forma col·lectiva per a tot l’equip de Cap Vermell Gran Hotel i és una injecció d’il·lusió renovada i energia per a la pròxima obertura del dia 17 de març, tant de l’hotel com dels seus restaurants amb VORO, per descomptat, inclòs”, ha recordat Toni Mir.

Una de les creacions culinàries d’Álvaro Salazar a Voro/Cedida

Enguany Guia Repsol, referent de la gastronomia nacional, ha distingit un total de 101 restaurants: 2 amb Tres Sols, 18 amb Dos Sols i 81 amb Un Sol Guia Repsol. Aquests establiments destaquen, al costat de VORO, per les seves sòlides propostes amb una marcada identitat pròpia i la cerca de l’excel·lència en el producte i en el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa