Balears Vadevi
“Ara va de bo”, tast de vins mallorquins a Licors Moyà

L’inici de la temporada arranca amb força i una prova l’hem trobada a Artà, on Licors Moyà ha organitzat un taller de tast de vins mallorquins a càrrec del sommelier de la casa, Toni Fernández. Amb el títol que ens recorda la nostra antiga tradició oral de les rondalles “Ara va de bo”, serà dia 10 al pati interior de Licors Moyà.

Però aquí no acaba la cosa, els tallers continuen fins a la primavera amb dates i temàtiques que podeu consultar a la web de Licors Moyà. En aquest cas, dissabte hi haurà una taula per aprendre a reconèixer i distingir les varietats de raïms cultivats a Mallorca. Locals i de fora, tradicionals i experimentals. Una experiència didàctica només disponible a l’època de verema que compte amb la col·laboració de Bodegues Miquel Oliver. La selecció de vins és molt extensa, pertanyen a 22 cellers de tota Mallorca adscrits a les DO Binissalem, DO Pla i Llevant i l’IGP Vi de la Terra Mallorca. I com a celler convidat el del Montsec, de la DO Costers del Segre.

“Ara podem dir orgullosos que el vi mallorquí està de moda. S’ha superat el centenar de bodegues presents a la nostra geografia, s’exporta a desenes de països de tot el món, el consum de vi local de l’illa cada vegada és més alt i Mallorca s’ha convertit en un dels destins més importants per al turisme enològic. Es pot demanar més? Ara només falta que tots els mallorquins ens ho creguem. A Licors Moyà fa molts anys que ho fem”, afirma Toni Fernández.

Ámb el segell inconfusible dels botànics que Licors Moyà fa servir en l’elaboració dels seus licors, ara Vernut Rumbo blanc/Cedida

Una oportunitat per tastar el Vermut Rumbo Blanc, que s’estrena

Licors Moyà aprofita l’avinentesa per donar a conèixer els seus productes de la cas i per a presentar el nou vermut Rumbo blanc, que vol aconseguir la mateixa bona acollida que ja té el Rumbo negre.

Rumbo Moyà és un vermut mediterrani elaborat amb vi de la varietat Parellada, aromatitzat amb donzell, saüc, genciana, llimona, i mesclat amb les infusions pròpies de Riu d’Herbes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa