Balears Vadevi
Armero i Adrover, nou protagonista dels maridatges de Can March

Els vins de la DO Pla i Llevant han trobat en el restaurant de Can March de Manacor un aliat imprescindible per donar-se a conèixer. Així, cada mes un dels cellers adscrits té l’oportunitat de participar en el sopar maridatge que proposa el xef Miquel Gelabert harmonitzat amb els seus vins. En aquesta ocasió es prepara el maridatge amb els vins de Luis Armero, del celler Armero i Adrover, de Felanitx.

El xef Miquel Gelabert comprova l’idoneïtat de la seva proposta gastronòmica amb els vins d’Armero i Adrover/DO Pla i llevant

Ara fa un parell de dies es varen reunir el xef i l’enòleg i propietari de la bodega per cercar l’harmonia entre els plats i els vins que es presentaran el divendres 31 de març. I la proposta va ser un maridatge ple de suggerències: fava parada, ous cuinats a baixa temperatura, calçots amb rajada, entrecot de vedella amb crema d’espinacs i unes delicioses postres fets de merenga, coca de gató i galeta de mantega, maridats amb els vins de Luís Armero: Son Prohens, Son Ravell, Collita de fruits, Dónde? Callet Selecció Familiar.

L’enòleg Luis Armero presenta les referències del celler que dirigeix que harmonitzen amb els plats del xef de Can March | Foto: DO Pla i Llevant

De la reunió ha quedat constància en aquestes imatges. Ara caldrà esperar per tastar la cuina i els vins a Can March, la nit del darrer divendres de març.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa