Balears Vadevi
Les aromes de la Denominació d’Origen Binissalem

Coincidint amb els dies de collita i dins el marc de la LVI Festa des Vermar 2022, la Denominació d’Origen Binissalem organitza un curs de tast que convida a fer un viatge per les aromes del territori.

Impartit pel Doctor José Escalona, investigador i professor de viticultura i enologia de la UIB, s’ha concebut com una jornada molt didàctica que permetrà descobrir com s’elaboren les diferents tipologies de vins, així com descobrir les singularitats de les varietats de raïm local. La sessió també entrarà al detall de l’origen de les aromes així com quins son els principals defectes dels vins.

Aquesta activitat tindrà lloc a la seu del Consell Regulador de la DO el pròxim 12 de setembre a partir de les 19h de la tarda i es preveu que tingui una durada aproximada d’entre 1,5 i dues hores.

La Denominació d’Origen Binissalem acull aquesta jornada de tast i aprenentage de vins | Foto: DO

Fitxa de la sessió

  • “Les aromes de la DO Binissalem”
  • On: Seu del CRDO Binissalem. C/ Celler del Rei, 9, 1° Binissalem
  • Dia: 12 de setembre
  • Hora: 19:00h de la tarda
  • Preu: 10€ per persona (iva inclòs)
  • Inscripcions: Places limitades, cal fer reserva de plaça en aquest enllaç.
xxx
Binissalem aprofita les festes des Vermar per fer poble

56 edicions de la Festa des Vermar

La Festa des Vermar és una de les cites més importants de la comarca de la DO Binissalem relacionada amb la vinya i el vi, juntament amb la Festa des Vi Novell de Santa Maria del Camí.

Son mostra i reflex de la tradició vitivinícola de la comarca que es converteix en l’epicentre de l’actualitat del vi durant quinze dies gràcies a un ampli programa d’activitats. “Son festes de compartir, de divertir-se, de refermar arrels i sobretot germanor i convivència”, en diran des de l’organització. Tot plegat, de la mà d’activitats que van des de desfilades de carrosses, batalles del raïm, gloses, un concurs de trepitjadors o l’ofrena del most novell a la Mare de Déu de Robines, entre d’altres propostes on mai hi falta el vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa