Balears Vadevi
ASAJA dona deu mil quilos de queviures per als més vulnerables

És una de les imatges característiques del Nadal de Mallorca: l’arribada dels camions plens d’aliments i llenya que la patronal agrària ASAJA distribueix entre organitzacions que atenen persones desafavorides.

Un camió carregat de productes del camp mallorquí, una camioneta de llenya i una furgoneta amb caixes de peix de temporada procedents de la Llotja de peix de Palma, OPMallorcamar, arribaren al punt de distribució habitual, el casal de Can Gazà, centre d’atenció a persones en situació d’exclusió social situat en Secar de la Real. En total, unes 10 tones de productes del camp mallorquí i de la mar “per fer més senzills aquests dies pròxims a Nadal a persones que ho necessiten”, ha dit Joan Simonet, gerent d’ASAJA-BALEARS, entitat impulsora d’aquesta iniciativa.

Ja fa més de 15 anys que l’associació agrària duu a terme aquesta acció gràcies a la solidaritat dels seus associats, destinant tota mena de fruita i hortalissa de temporada, carn, peix, menjar per al bestiar de la finca i llenya a l’associació liderada per Jaume Santandreu i presidida per Jaume Mateu.

Can Gazà convertit en centre de distribució dels productes cedits pels pagesos/ASAJA

Can Gazà, al seu torn, distribueix els aliments entre diverses entitats socials i d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat com són Zaqueo, Ses Minyones, l’associació Tardor o Siloé.

Amb accions com aquestes, ASAJA vol posar l’accent en la importància del paper dels pagesos i del sector agroalimentari, agrícola, ramader i pesquer, en l’abastiment de productes frescos i de primera necessitat de Balears.

La Confraria de Pescadors també va fer donació de peix de qualitat/ASAJA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa