Balears Vadevi
Blanca Terra, en el camí de la vinya ecològica i l’enoturisme

Després de dos anys de funcionament, la bodega Blanca Terra està llesta per assolir nous objectius. Té en projecte arrodonir la seva conversió en elaborador de vins ecològics. La tramitació per a tota la vinya conclourà d’aquí a dos anys i a partir d’aquí ja hi podrà posar el segell a les botelles. També fa passes en el camí de l’enoturisme com una manera de fer més ferm el negoci.

Dies enrere, aquest mes de febrer, el celler Blanca Terra ha rebut la visita del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de Mallorca, Jaume Alzamora. “L’empresa familiar ens ha explicat els aspectes més innovadors de la seva producció, així com les característiques del seu producte, diuen des del departament del conseller Alzamora.

Els responsables del celler explicaren el procés d’elaboració al conseller/Cedida

“Són visites que ens serveixen per conèixer millor el sector productiu i així, per exemple, ajuden a perfilar millor les accions que es duen a terme al Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local”, afegeixen aquestes fonts per explicar l’interès de la visita.

No és l’únic projecte ja que també estan provant de conrear i vinificar amb noves varietats,entre elles algunes locals.

Petit museu d’ormejos a l’aire lliure/cedida

I mentrestant, les instal·lacions del celler s’adapten a una oferta enoturística que cada vegada cobra més força: Combinen, a les instal·lacions de Montuïri, producció, tasts i visites. Tenen una mostra amb peces i material d’antics de cellers a l’exterior, i després es pot veure la producció i acabar amb un tast. Una aposta conjunta amb l’Ajuntament de Montuïri d’enfocar el municipi cara a l’enoturisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa