Balears Vadevi
Bodega Es Gallicant s’afegeix a la campanya “Amb el Producte de Mallorca”

La historia de Bodega Es Gallicant és la de molts de cellers de Mallorca. Algú que, després d’exercir una activitat professional qualsevol, lluny de la pagesia, i a punt de retirar-se es planteja tornar als orígens, a la terra d’allà on prové la seva família. Així nasqué aquest celler ara fa poc més d’una dècada. Ara ja amb la vinya plantada en terres de call vermell de Campos, amb les varietats de giró ros i merlot y cabernet sauvignon es fan uns vins que es troben inscrits a la DO Pla i Llevant. L’objectiu és aconseguir la producció ecològica en la qual es treballa per obtenir-ne la certificació.

La vinya, plantada fa una dotzena d’anys, ha sustituit les vaqueries existents antigament/Cedida

Ara, produeixen unes 7.000 botelles, aproximadament, a l’any . Fan venda directa a la mateixa bodega i per això s’han pogut apuntar a la campanya del consell “Amb el producte de Mallorca”, que consisteix en repartir lots de 22 productes de Mallorca als clients que facin una despesa mínima de 200 euros en 3 mesos.

Segons va explicar el propietari, en Nadal Galmés, això els ha permès donar-se a conèixer, ja que molts dels que han sol·licitat un bo a la seva botiga és gent que no hi havia comprat abans. Per tant, promocionaran la seva bodega més que mai. A més, alguns d’aquests lots, com que contenen vi de les DO, també tendran vi d’Es Gallicant, amb la qual cosa han augmentat la distribució del seu producte.

Merlot i Cabernet Sauvignon, en negres, i Giró Ros, en blanc són les varietats ques es conreen a les terres de call vermell d’Es Gallicant/Cedida

Amb aquests elements, que lliguen la tradició familiar amb el sector vitivinícola d’avui, la Bodega Es Gallicant  s’han afegit a la campanya “Amb el producte de Mallorca”, del Consell de Mallorca i ha rebut la visita del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local Jaume Alzamora. Una manera de promocionar el vi de Mallorca i dinamitzar el sector productiu, diuen des del Consell Insular.

Els vins de la bodega Es Gallicant es distribuiran ara amb els lots de la campanya del Consell de Mallorca en suport a la producció local/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa