Balears Vadevi
Bodegas Ribas, un celler en quarantena

Arriba a la redacció del Balears Vadevi la notícia que el celler Bodegas Ribas, el més antic de Mallorca, ha hagut de tancar uns dies a causa de la Covid.

Així ho han fet saber als amics i clients en un acte de responsabilitat empresarial que els honora. La decisió s’ha pres davant l’aïllament d’un parell de persones pertanyents al personal del celler, per precaució. El tancament afecta al calendari de activitats i de visites mentre duri aquesta quarantena. Per conèixer els detalls d’aquesta situació hem parlat amb Araceli Servera per saber com estan i com fan front a aquest imprevist:

“Per sort la majoria estam vacunats, però un parell de companyes, ses mes joves, no han arribat a temps. Mala pata perquè justament tenien hora i l’han hagut de cancel·lar”, ens explica en relació a l’origen del tancament.

Mos hem estimat mes tancar entre altres coses per no donar mal servei al client, en tenir menys personal. També pensam que es millor ser transparents i no provocar un brot innecessari”, afegeix Servera.

La decisió no era fàcil perquè ara és temps de reactivar la comercialització i estar molt pendent del que necessita la vinya però a Can Ribas ho han tengut clar: “Ho hem fet per per precaució. A més a tothom que volgués, encara que no fos un contacte de ses afectades mos hem encarregat del cost d’una prova a una clínica privada. Sa veritat es que s’equip ho agraeix perquè tothom té familiars sense vacunar i encara que anassin amb mascareta, distancia, etc, passen pena”.

La bona notícia és que la família del celler están bé i que han rebut el suport dels amics que han tengut coneixement d’aquesta circumstància. No és el primer celler de Mallorca que passa per l’angoixa de saber que la Covid ha afectat el seu personal però si el primer que pren aquesta valenta decisió i la comunica obertament. Ara es tracta de tenir paciència els dies que duri el confinament i mantenir les tasques sota control per tal de reobrir quan abans amb totes les garanties i l’energia necessària per la represa de la normalitat. Que sigui ben aviat!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa