Balears Vadevi
Caçador i Pescador Mallorquí, les darreres novetats de Vi Rei

Bodegas Vi Rei, el celler de Llucmajor, ha tret enguany dues noves referències que ha incorporat al seu catàleg i amb les quals vol diversificar l’oferta dels seus vins, adscrit a l’IGP Vi de la Terra Mallorca.

En aquests des del nom dels vins a les varietats amb les quals s’hi elaboren, es veu clara l’aposta per lligar la producció del celler a la terra i al públic local. Aqui s’ha treballat amb varietats pròpies cercant aquest lligam amb dues de les activitats ancestrals dels illencs, la caça i la pesca.

El negre, Caçador Mallorquí, és un vi contundent amb una base de Manto Negro que s’afina amb la Callet, ideal per a maridar amb la gastronomia més gustosa i potent, amb els seus 13,5 graus. A l’estiu agraïrà ser refrescat per atemperar el grau.

El blanc, Pescador Mallorquí, és un cupatge de Premsal Blanc i Giró Ros, la varietat de moda a Mallorca, en aquest moment. És un vi agradós per aquests mesos de calor i que, en fresc, diu bé amb la gastronomia estiuenca, amb plats més lleugers.

El Caçador Mallorquí

  • Varietat de raïm: Manto Negro, Callet
  • Grau alcohòlic: 13,5%
  • IGP Vi de la Terra Mallorca
  • Temperatura de consum 14-16Cº
  • Fitxa de tast: Color robí , amb aromes a fruits vermells com a cirera, fruites del bosc, lleuger toc de pebre i clau. En la boca és fresc amb llarg final.
  • Maridatge: carn vermella, pernil, formatges curats, guisats.

El Pescador Mallorquí

  • Varietat de raïm: Premsal Blanc, Giro Ros
  • Grau alcohòlic: 13,5%
  • IGP Vi de la Terra Mallorca
  • Temperatura de consum 12-14Cº
  • Fitxa de tast: Color groc pàl·lid, net i brillant. Amb aromes florals, cítrics , compota de pera, mel . En la boca es presenta com un vi llaminer , amb una acidesa ben integrada.
  • Maridatge: menjars o sopars suaus com a pastes, arrossos o peixos. Combina perfectament fins i tot amb carns lleugeres. Molt recomanable per a entrants.

Nou comentari

Comparteix