Balears Vadevi
Can Ribas rep el premi ‘PIMEM Indústria’ 2022

El Teatre Xesc Fortesa ha acollit l’acte de lliurament dels premis PIMEM que reconeixen la trajectòria d’unes empreses que han destacat en el seu sector. Com en cada edició la Federació ha dividit els seus premis en set categories.

Enguany el premi en Indústria ha estat per al Celler de Can Ribes de Consell. Una sorpresa i emocionada Araceli Servera declarava a Balears Vadevi que “ha estat una sorpresa, tot i que sabíem que estàvem nominats”. Això, dirà, “ens fa pensar que tot i que som una empresa petita i poc coneguda fora del sector, se mos reconeix la feina feta”.

Servera destacava que el premi és un reconeixement a la feina de tota la família de Can Ribas, que així és com entenen el paper que juguen a l’empresa els treballadors que la conformen. “Allò que té més valor, diu Araceli Servera, és la feina en equip i per a mi és un reconeixement de l’equip que tenim, a la nostra gent. I també estic contenta que es reconegui el camí que hem fet”.

Servera afegia que la distinció els referma en la trajectòria iniciada fa anys i per la qual s’esforcen cada dia: “La nostra manera de fer feina és no aturar mai, que tot i que ens agrada ens esforcem dia a dia i penso que ara es valora aquest esforç. Estic emocionada per aquest reconeixement”.

Araceli Servera recull el premi a l’Indústria de l’any per la trajectòria del celler de Can Ribas/Cedida

Empreses que destaquen

A més del Premi Indústria a Can Ribas, Comerç ha recaigut en la Llibreria Quart Creixent de Palma, el premi Serveis ha estat per a l’Acadèmia Fleming, en Turisme per a Jardins d’Alfàbia de Sóller, Innovació per a Cultura Aquí i Ara (organitzadors del Mallorca Life Festival), en l’apartat de RSE Ètica Empresarial per a Begudes Puig de Palma i finalment el premi en la categoria d’Associació Empresarial ha recaigut en el Gremi d’Oficis Artesans i Artístics de les Illes Balears. En l’apartat de crítica empresarial i/o institucional el Premi Vinagre ha estat per a AELEC, Associació d’Empreses d’Energia Elèctrica.

En el torn d’intervencions la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, va assegurar que “El teixit de petites i mitjanes ja ha demostrat la seva fortalesa i capacitat d’adaptació als temps complicats que vivim i els guardonats d’avui són una mostra, un exemple de la Mallorca que volem, més justa, circular, culta i innovadora” ha expressat la presidenta Cladera, qui ha agraït en tot l’equip de PIMEM l’esperit de col·laboració i diàleg que sempre ha mostrat amb les institucions i concretament amb el Consell. “Hem acompanyat el nostre teixit i el continuarem fent, junts, per a afrontar els reptes i oportunitats”.

La DO Pla i LLevant ha quedat finalista de l’edició d’enguany dels Premis PIMEM/Cedida

Per la seva part el president de la PIMEM, Jordi Mora, ha destacat que “si bé és cert que els guanyadors tenen nom i cognoms més cert és encara que tots els finalistes d’enguany haguessin pogut ser els premiats. Per petits detalls sé que el jurat ha triat a uns en concret, però també m’han fet saber de la dificultat de decantar-se per uns o per uns altres”.

Així, la DO Pla i Llevant ha quedat finalista de l’edició d’enguany dels Premis PIMEM en la categoria de “Millor Associació Empresarial”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa