Balears Vadevi
Catavinos creix amb un nou espai per a tastos i ‘show cookings’

Líquido & Sólido pretén ser un espai totalment nou i únic inspirat en la sincronia que existeix entre allò que mengem i bevem”, ens explica  Vilislav Vili, gerent d’Isla Catavinos.

El nom Líquido & Sólido ja indica els principis bàsics de funcionament d’aquest nou espai de Catavinos. “El món de les begudes i les seves harmonies gastronòmiques és la nostra passió i el nostre ofici, explica Vili a Balears Vadevi. “El nostre equip de sommeliers estarà altament involucrat en cada moment, però també buscarem col·laboracions amb altres sommeliers prestigiosos de l’illa o de fora d’ella, cellerers, enòlegs, experts en destil·lats, bàrmans de prestigi, tastadors i elaboradors d’oli…”

I a més a més, també tindran molt present la gastronomia. “I és que la passió pel vi i les begudes en general no s’entendria sense la seva vinculació harmoniosa i indiscutible amb la gastronomia. Mes allà de les modes buscarem explotar la genialitat de xefs i experts gastrònoms implicats perquè la part sòlida comparteixi protagonisme en tot moment amb la líquida”.

No queda dubte que ara mateix la gastronomia i tot el que l’envolta està de moda. També s’han popularitzat conceptes com a maridatge, cuina d’autor, fusió, harmonies… “La nostra intenció és, dirà Vili, agafar tots aquests conceptes i combinar-los donant curs a la creativitat dels professionals que implicarem. Parlem de cuiners, sommeliers, bàrmans, experts en cafè, en formatges, en destil·lats prèmium i un llarg etcètera de professionals experts en la seva àrea”.

L’espai té la vocació de ser totalment multidisciplinari, “on el rumb a seguir sempre serà la creativitat, amb la intenció que els participants es deixin portar i gaudeixin d’una experiència única. Els apartats seran diversos i allunyats de la monotonia”.

Entre les característiques que definiran Liquido & Sólido hi ha la utilització de productes quilòmetre zero. “Ens basarem cada vegada que el guió ho permeti en aquest concepte, centrant-nos en els productes de Balears com l’oli, vi cervesa, vermut, licors, destil·lats i productes de mercat locals en general.

Un equip de professionals de la casa que aposta per aquest nou concepte comandats per Vilislav Vili/Cedida

El Programa d’activitats inclourà cursos i tallers de formació per a principiants, i també per a professionals de temàtiques molt variades: estils de cuines del món, rebosteria, tall de pernil, formatges, fusions, iniciació al tast de vins, destil·lats, olis, cursos de sommelieria per a principiants i avançats (col·laboració amb WSET, Enoaula), entre d’altres.

També es preveu que s’acullin dinars i sopars privats per a petits grups,  esdeveniments privats o d’empresa amb menús únics elaborats pels millors xefs i maridats per l’equip de sommeliers de la casa. I l’art també hi tendrá cabuda amb la programació d’exposicions d’artistes consagrats de l’illa. “En definitiva, sota el paraigua d’un ambient informal, privat i distès,  diu Vili, tractarem sempre d’adaptar-nos al que els participants desitgin, amb l’objectiu de crear cada vegada una experiència única i gairebé irrepetible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa