Balears Vadevi
La cervesa, protagonista de les fires d’estiu a la Part Forana de Mallorca

El municipis no costaners de Mallorca no volen quedar al marge de la marxa durant l’estiu. I per dinamitzar la vida del poble i mantenir viu el jovent cerquen activitats engrescadores que evitin que aquests joves deixin el poble tot cercant al·licients a altres indrets.

Els caps de setmana són el moment ideal per aquest tipus de propostes; i així ho han entès des de Petra, on s’acaba de celebrar la Fira de Cerveses i Foodtrucks. La iniciativa, ja té continuïtat aquest pròxim cap de setmana a Algaida.

La Fira de Cerveses i Foodtrucks és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Joves de Petra “El dimoni s’hi va retre” que “va començar l’any 2016 amb la intenció de donar a conéixer diferents cerveses artesanes de Mallorca amb un ambient una mica alternatiu”, explica Aina Molines de l’Associació de Joves de Petra. “Ara, després de dos anys aturats per la pandèmia, aquest dissabte 9 de juliol vàrem poder celebrar la cinquena edició de l’esdeveniment”, comenta.

Els food trucks són el complement de la cervesa a la fira/Cedida

Responenet a la crida dels joves petrers respongueren les cerveseries de Brusca, Sa Forastera, Món, Breaking Brou, Borrego y Guacho i Sullerica i els foodtrucks Doran-t, Entre Panes, 5 Sentidos, Frappas i Cosmopolita. També comptaren amb els grups de música Reggaetonpare (que va estrenar el seu primer disc), Rumba Katxai i el dj Mr. Miyagui.

“En general va tenir una molt bona rebuda i ens vàrem sentir molt satisfets després de veure com dos anys després la gent va venir a disfrutar com abans d’aquesta festa”, afegeix Aina Molines.

Aquesta cap de setmana la festa es trasllada a Algaida. Serà la primera edició de l’Algaidavessa i tindrà lloc a l’aparcament de Ses Escoles de les set del capvespre endavant. El clam ho deixa clar: “Si vessa, que sigui cervesa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa