Balears Vadevi
Cerveses artesanes i Mostra Gastronòmica a Can Picafort

El municipi de Santa Margalida, i en concret la zona costanera de Can Picafort, es prepara per viure aquest cap de setmana la Mostra Gastronòmica: II Fira Cervesa Artesana Balear (FCAB). Un esdeveniment que arriba a la seva segona edició ampliant el seu horari i oferint una més que completa agenda d’activitats per als amants de la cervesa i del producte artesanal.

L’edició d’enguany oferirà no sols la possibilitat de degustar les millors cerveses artesanes de les Illes Balears sinó també una àmplia oferta gastronòmica de gastro trucks, tallers cervesers, jocs i actuacions musicals en directe.

Des de les 18 hores del divendres 30 d’octubre fins a la mitjanit del diumenge 2 d’octubre, l’espai singular a l’aire lliure (Plaça Cervantes, s/n) es convertirà en el lloc triat perquè els amants d’aquest producte gaudeixin del valor artesanal que li caracteritza. Un producte que cada vegada més gaudeix d’un millor reconeixement i posicionament com a producte artesanal a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Tres dies plens d’activitats i tastos en aquest segona edició /Cedida

Coincidint amb la fira el dissabte 1 d’octubre, a les 19 hores, se celebrarà la cerimònia de lliurament dels premis de la VII edició del Concurs Internacional de Cerveses Artesanes que es va celebrar els dies 16, 17 i 18 de setembre.

A més, enguany des de l’organització estan molt satisfets ja que s’ha elevat a 14 el nombre de cerveseres que participen en la fira amb representació de les 3 illes (11 de Mallorca, 2 de Menorca i 1 d’Eivissa).
Entre les quals es troben: Adalt Brewing, Borrego Guacho, Breaking Brou, Brusca, Forastera, Grahame Pearce, Ibosim, Illa, Kinkristo, Lowther, Moixa, Cervesa MON, Sa Cerviseria i Sullerica.

Per part seva, l’oferta gastronòmica tindrà segell propi amb els gastro trucks: Manduka Street Food, Indivisible Gastrotruck, Domenico Sobre Rodes i Casal Santa Eulalia. A més, l’empresa Moments Cervesers oferirà durant els tres dies de fira, tallers d’iniciació a tastos de cervesa, o per a conèixer l’origen de la cervesa, entre molts altres.
La nota musical la posaran els artistes i grups: Antarctic DJ & Butxe DJ, El Rei Salnitre, Fakeband Music, RP2 DJ, Blues Beer Band i The Black Cats.

Des de l’organització, LVG Esdeveniments, s’ha apostat en aquesta segona edició per ampliar els horaris d’obertura de l’esdeveniment, ja que com asseguren: “La primera edició va ser un èxit (en tan sols dos dies de celebració va congregar a més de 1.400 persones) i enguany volem que els assistents tinguin més dies de fira, no sols per a degustar cerveses artesanes, sinó que també volem que visquin l’experiència al complet gaudint de la gastronomia, de tallers cervesers, de jocs i de la música local en directe”.

Tota la informació sobre el programa, horaris, preus de les entrades, entrades anticipades i activitats es pot consultar en la pàgina de l’esdeveniment: firacervesabalear.com

Enguany s’hi han apuntat elaboradors locals que competiran per ser els millors de les Balears/Cedida

Cerimònia de lliurament dels premis CICA

La cerimònia de lliurament de premis es durà a terme el dissabte 1 d’octubre on es donaran a conèixer els guanyadors de les diferents categories. Tot això en un esdeveniment que tindrà lloc a les 19 hores. Entre les categories de premis que s’atorgaran es troben: Millor cervesera, millor Cervesera Revelació, Millor cervesa del concurs (BOS), Millor cervesa eco, i Premi a la Trajectòria Professional, atorgat per premsa especialitzada. Igual que l’any passat s’atorgarà un esment especial a la Millor Cervesera Artesana Balear.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa