Balears Vadevi
Comptant els dies per la Mostra de Cerveses Artesanes de Mancor

La Mostra de Cervesa artesana de Mancor arriba a la desena edició amb molta força i amb un bon cartell. Fins ara han confirmat assistència tots els fabricants de Mallorca. De la resta d’illes enguany només hi haurà “Illa“, de Menorca per que “l’elevat cost del transport ha fet enrere els eivissencs”, es lamenta Pere Gonyalons, de Moscart, Confraria Cervesera Artesana Llépols de Llúpol, que organitza la mostra.

Mancor de la Vall es transforma en la capital dels cervesers artesans amb la mostra/Cedida

Això no obstant, a hores d’ara es pot que dir que tot és a punt per que dia 10 de setembre a les 12’30 del migdia s’obre aquesta Mostra, que arriba a l’edició número 10: “L’Ajuntament de Mancor s’ha bolcat amb l’organització per què entén que és un any especial”, diu Gonyalons.

Un cartell atractiu pel concert del desè aniversari/Cedida

La trobada es farà a l’aparcament d’Es Colomer com sempre, de franc. Enguany, però i per celebrar aquest desè aniversari hi haurà un concert que si serà de pagament, al vespre. El cartell l’encapçala un grup britànic que va passar per Mallorca els anys 80 i que ara torna refundada amb músics nous: Inmaculate Fools, la banda liderada por Kevin Weatherill que es manté al capdavant del grup, però no seran els únics. També es retrà homentatge a Rosendo Mercado, que no necessita presentació per que és tot un referent del rock espanyol.

El concurs de “homebrewers” determinarà el guanyador d’enguany/Cedida

Quan a la jornada es preveu el tradicional concurs d’elaboradors en el qual hi participaran tots els “homebrewers“, fabricants casolans de cervesa, que s’hi presentin. El premi serà l’elaboració de la cervessa guanyadora a una fàbrica mallorquina. S’en faran 500 litres dels quals 100 seran pel guanyador i la resta seran gestionats per la Confraria que organitza la Mostra. La de l’any passat la podreu tastar dia 10 de setembre a Mancor. La cervesera “Sollerica” ha estat l’encarregada de fer el clon de la gunyadora de l’any 2021.

Els membres de la Confraria Cervesera Moscart amb en Pere Gonyalons, a la dreta/Cedida

Els elaboradors participants els productes dels quals hi podreu tastar són:

Cervesa Moixa
Forastera
Toutatis
Sa Cervisseria
Brusca
Island brew Mallorca
Món
Sullerica
Lowther
Borrego Guacho
Norai beer
Cervesa Illa
Gulden Drac

Els organitzadors remarquen que la Mostra és una festa tranquila, on predomina el bon ambient/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa