Balears Vadevi
El concurs de cuina amb Gamba de Sóller escalfa motors

Torna el Concurs internacional de Cuina amb Gamba de Sóller. L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sóller ha obert el termini d’inscripció per aquesta segona edició de la competició que se celebrarà el 19 de setembre en el Port de Sóller.

El període per a inscriure’s es perllongarà durant dos mesos, fins al 20 d’agost, i cinc dies més tard es donarà a conèixer la selecció dels sis finalistes en la web del certamen. El formulari per a registrar-se com a concursant està disponible en aquesta mateixa plana web.

En la primera edició es van validar 33 inscripcions i el guanyador va ser Raúl Linares, cap de partida de Voro, restaurant amb dues estrelles Michelin situat en Canyamel (Mallorca). El segon premi va recaure en el xef de La Rioja Javier Ruiz, de Delicious Gastronomía (Logronyo).

El concurs és de caràcter anual i està adreçat a professionals laboralment vinculats a empreses de restauració, centres de formació en hostaleria i altres entitats relacionades amb la gastronomia. Les bases del concurs estableixen dos premis amb dotació econòmica: 1.500 euros per al guanyador i 500 per al segon classificat.

Lourdes Plana, presidenta de la Real Academia de Gastronomía, tornarà a encapçalar un jurat del qual en faran part per cinc gastrònoms de reconegut prestigi i que haurà d’avaluar aquests cinc aspectes: sabor (10 punts), elaboració (10), tractament de la gamba (10), originalitat (5) i presentació (5). L’organització es fa càrrec de les despeses de desplaçament i allotjament dels concursants que resideixen fora de Mallorca.

Raul Linares, guanyador de la primera edició del concurs/cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa