Balears Vadevi
Convocades les eleccions per renovar el Consell Regulador del Vi de la Terra Mallorca

Aquest cap de setmana s’han publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació per la qual s’aprova la convocatòria d’eleccions per a la renovació dels membres del Consell Regulador del Vi de la Terra Mallorca, actualment presidit per Antoni Bennàssar.

El procés electoral s’iniciarà el proper 3 de setembre, dia en què entra en vigor la convocatòria electoral per a l’elecció dels vocals que conformaran el Consell Regulador.

El mes de desembre del 2017 es va constituir l’actual Consell Regulador del Vi de la Terra Mallorca, per la qual cosa el proper mes de desembre hauran transcorregut quatre anys des de la seva constitució. D’acord amb la normativa que regula el procés electoral per a la renovació dels membres dels consells reguladors de les denominacions de qualitat agroalimentària, s’han de convocar eleccions per a la renovació dels vocals electes del Consell Regulador del Vi de la Terra Mallorca.

A les eleccions convocades s’han d’elegir un total de 8 vocals per formar part del Consell Regulador, dels quals 4 ho seran en representació del sector vitícola i 4 en representació del sector vinícola. Els vocals elegibles són les viticultors i vinicultors inscrits en els censos corresponents de la Indicació Geogràfica Protegida Vi de la Terra Mallorca.

En la Resolució de convocatòria s’estableix el calendari electoral i els procediments del procés electoral, tals com l’aprovació dels censos electorals, la presentació de les candidatures, la jornada electoral i la constitució del nou Consell Regulador del Vi de la Terra Mallorca. El contingut de la Resolució de convocatòria es pot consultar a través d‘aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa