Balears Vadevi
Creu de Cellers es consolida com la ‘mini fira’ de vins de Mallorca

L’Hotel Sa Creu Nova de Campos i la distribuïdora maloorquina IslaCatavinos han organitzat un any més “Creu de Cellers, un passeig per gaudir del vi i de la gastronomia”.

Es tracta d’un esdeveniment enogastronòmic que té com objectiu donar a conèixer el petit hotel urbà amb encant que és Sa Creu Nova, a la vegada que es promociona el vi fet a Mallorca, present a la carta del restaurant de l’hotel.

Un esdeveniment pensat per posar en contacte els vins amb els consumidors potencials i passar-ho bé/Ceddia

L’esdeveniment Creu de Cellers va per la segona edició, la primera abans de la pandèmia va ser l’estrena i enguany ha estat la demostració que l’iniciativa es consolida.

“És una excel·lent ocasió per posar en contacte els representants dels cellers i el públic per què és un fira de petit format on el contacte directe hi fa molt”, diu Marco Spiriti d’IslaCatavinos. La propietat de l’hotel ho enfoca al seu client majoritàriament estranger, als residents estranjers que s’interessen pel vi, i al client local. “També és una bona manera de obrir la porta als mallorquins, que no solen entrar a un hotel d’aquí, que segurament no coneixen”, remata Marco.

Clients extrangers i locals aprofiten la trobada amb els cellerers a Sa Creu Nova /Cedida

A la mostra de vins s’hi afegeix una oferta gastronòmica de primer nivell de la mà del restaurant Tess de Mar&Kairiku i la música en viu per arrodonir l’ambient d’una nit d’estiu, tot i ser el mes de maig.

En aquest cas els cellers convidats que participaren varen ser Castell Miquel, Can Majoral, Conde de Suyrot, Mandia Vell, Mortitx, Finca Biniagual i Son Mayol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa