Balears Vadevi
El curs de tast de vins de la DO Pla i Llevant arriba a Sóller

Després de dos anys d’aturada per les causes de tothom conegudes la DO Pla i Llevant reprèn les activitats de difusió del món del vi. Una de les que més bona acceptació ha tengut sempre ha estat els cursos de divulgació del vi, que ara també es fan a la Part Forana de Mallorca.

El primer que s’ha organitzat per aquesta nova etapa es un inici al tast de vi bàsic. En aquests dos dies d’activitat es revisaran conceptes com: Què és el vi? Quina és la seva composició? De la vinya al vi. Tipus de vi i com s’elaboren. Conceptes de fermentació i criança. Paper de les botes de roure. Tast del vi: color, aroma, gust i retrogust.

Al curs s’hi tastaran un total de 12 vins: blancs, rosats, negres i un escumós, elaborats per diversos cellers de la DO Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca.

La persona que dirigirà aquest curs és Andreu Oliver, enòleg de Can Majoral, d’Algaida, persona de reconegut prestigi dins el món de la vitivinicultura.

El curs es realitzarà  a la seu del centre cultural ASCP Can Dulce de Sóller els dies 2 i 3  de desembre. A partir de les 19h. La durada sol ser d’una hora i mitja, encara que pot ser un poc variable. El preu de la inscripció és de 30 euros abonables a l’inici de l’activitat. El nombre places està limitada a 36 amb l’objectiu de complir les recomanacions de les autoritats sanitàries. Inscripció prèvia obligatòria al correu.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa