Balears Vadevi
De ruta per bars de vins de Mallorca

Palma és una ciutat cosmopolita, un pol d’atracció per al turisme d’arreu del món. I més enllà de l’oferta de sol i platja, dels paisatges i els monuments, també té una interessant proposta enogastronòmica que pot esdevenir un gaudi pels sentits a través d’una àmplia i variada carta de tapes i vins. La idea, avui, és regalar-nos una bona estona compartint producte local a través d’un recorregut que passa i s’atura en algun d’aquests establiments.

La Bodeguilla és un local de tapes, plats i vins que està obert a la ciutat des de l’any 1986. Un clàssic de més de 30 anys amb una mirada actual i una oferta que posa l’enfoc en els productes, tractats “amb senzillesa, humilitat i tècnica”. De vins, diran, “tenim els millors, d’aquí, d’arreu de la Península i del món”. De fet, hi ha una carta de vins molt àmplia i completa donant cabuda a diverses elaboracions i procedències. Al carrer Sant Jaume 3, de Palma.

13% Bistro amb un estil informal, obre les portes a una oferta centrada en els productes de mercat, a preus assequibles. I tot plegat, ben acompanyat d’un “celler” que disposa d’un centenar de referències amb què acompanyar tapes creatives i crear bon ambient. Al carrer San Feliu 13a, de Palma.

Wineing té una àmplia oferta de vins | Wineing

A Wineing l’oferta passa també per alguns aperitius com ara pinxos, olives, embotits i una selecció especial de postres. Tot plegat, molt ben acompanyat d’una diversa selecció de vins. Precisament, Wineing va néixer de l’amor pel vi i el desig de compartir una àmplia gamma de vins amb tot el món, expliquen. I l’oferta no defrauda. Malgrat aquests dies tenen tancat, ja tenen data per la reobertura, que serà aquest 21 de febrer. Al carrer Apuntadors, 24 de Palma.

La Biblioteca de Babel també té en oferta una acurada selecció de vins d’aquí i el món. “A risc de trair l’etimologia de la paraula biblioteca, hem inclòs una àmplia oferta de vins al costat dels llibres, per a veure, olorar, tocar i gaudir de totes les geografies de la intel·ligència i la sensibilitat”, diran a tall de presentació. Al carrer Arabí, 3 de Palma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa