xxx
Torrens, sempre sensible als maldecaps dels pagesos i del sector vitivinícola | CAIB

!--akiadsense-->

Biel Torrens ha deixat la direcció general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvoulpament Rural tot d’una que s’ha sabut que el Jutjat d’Instrucció número 7 de Palma ha iniciat la investigació d’una denúncia contra un expedient sancionador que ell mateix havia firmat. Torrens, que ha comparegut davant els mitjans de comunicacio ha volgut deixar el càrrec en compliment del codi ètic del partit Unides-Podem, que lidera Mae de La Concha, titular de la Conselleria a la qual pertany la direcció general d’Agricultura.

Segons sembla, la denúncia parteix d’una explotació ramadera que l’acusa de firmar una sanció irregular. El magistrat ha citat ja al ja exdirector general. Així la consellera de la Concha ha comunicat avui el seu cessament al Consell de Govern que en nomenarà el seu substitut d’aqui a un parell de setmanes.

En la seva intervenció davant els mitjans, Biel Torrens s’ha mostrat confiat que el temps i la Justicia li donaran la raó però ara no ha tengut més remei que deixar el càrrec.

El cessament de Biel Torrens és una mala notícia pel sector del vi del qual sempre s’havia mostrat molt proper. Torrens, que havia estat al capdavant del sindicat Unió de Pagesos de Mallorca, coneix bé la pagesia i el món del vi i sempre havia mostrat una especial sensibilitat per les qüestions i els maldecaps que li traslladaven els cellers i els viticultors. Durant la seva etapa s’ha activat la Mesa del Vi i s’han articulat diverses iniciatives tendents a donar suport al sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa